CALEO EFFICIENT
Padlófűtés akár -20°C-ig

Hőtároló padlófűtési rendszer
átlagos és alacsony energiaigényű épületekhez fejlesztve.
AJÁNLATKÉRÉS

Tudjon meg többet a CALEO fűtőfilmekről

Porotherm, Ytong vagy
könnyűszerkezetes házat épít?

A CALEO már minden építési rendszerben bizonyított.

A BVF Heating és a CALEO mára mint termék és fűtésrendszer is egyet jelent a modern épületek fűtésével. Az alacsony energiaigényű épületek igénylik az alacsony hőmérsékletű felületfűtéseket és sugárzó fűtéseket. Innovatív felületfűtési rendszereink a leghatékonyabb megoldást nyújtják könnyűszerkezetes és AA besorolású épületek fűtésére.

A CALEO EFFICIENT hőtároló padlófűtési rendszer kiválóan alkalmas átlagos és alacsony energiaigényű épületék fűtésrendszerének kialakítására. A 4-6cm-es aljzatbetonban, “fűtőbetonban” elhelyezett fűtőfilmek egyenletesen fűtik át a szerkezetet mely a fűtési ciklus után még hosszú órákon át melegíti a helyiséget.

CALEO Efficient hőtároló padlófűtés kivitelezése
CALEO Padlófűtés kivitelezése
CALEO Efficient hőtároló padlófűtés PE fólia
CALEO Efficient padlófűtés kivitelezése
CALEO Efficient hőtároló padlófűtés kivitelezése - aljazetbeton
CALEO Efficient hőtároló padlófűtés kivitelezése - kész állapot

Kiemelt partnerünk a BAUMIT Magyarország speciális aljzatképzési technológiája opcionálisan válaszható fűtőfilmes padlófűtési rendszereinkhez.

A CALEO EFFICIENT padlófűtési rendszer nem befolyásolja az építész tervező által kiírt rétegrendet, a tervezés során szakembereink a szerkezeti rétegrendnek figyelembe vételével határozzák meg a fűtési rendszer teljesítményét és technológiai összetételét. Általánosan a padlófűtés 4-6cm önterülő vagy cement esztich burkolatba van ágyazva (fűtőbeton).

Talajon fekvő és köztes födémek esetében is elengedhetetlen a követelményértéknek megfelelő aljzat hőszigetelés. Ennek pontos vastagsága 5-30cm között változhat, még anyaga rendszerint lépésálló EPS, XPS vagy kőzetgyapot.

Tudjon meg többet az aljzatképzésről itt!

Természetesen igen.

Vezérelt áram (korábbi nevén éjszakai áram) rendelkezésre állása esetén a fűtési rendszer üzemeltethető kedvezményes tarifával. Tudta, hogy a vezérelt áram már nem csak az éjszakai órákban áll rendelkezésre? Érdeklődjön energia szolgáltatójánál az aktuális lehetőségekről, díjszabásokról. Vezérelt árammal akár 25-30%-ot is megtakaríthat az éves fűtési költségből.

A végső burkolat megválasztása épp úgy fontos egy padlófűtési rendszer esetében mint maga a technológia. A burkolat maga a hőleadó felület. Szerencsére a legtöbb napjainkban alkalmazott burkolat típus alkalmas padlófűtéshez a megfelelő rögzítési és rétegrendi szabályok betartása mellett.

Tudja meg melyik burkolat típus a legjobb és a legrosszabb padlófűtéshez itt!

A beépítés módja és a 4-6cm aljzatbeton hőtároló képessége. Egyes épületszerkezetek esetén javasolt lehet a hőtároló padlófűtés kialakítása, még más épületekben kerülendő a hőtárolás által fellépő esetleges túlfűtés lehetősége. Túlfűtésnek nevezzük amikor a kívánt hőmérséklet kialakul de a felfűtött beton még hosszú órákon át hőt ad le. Gyakran azonban kizárólag a hőtároló padlófűtési rendszerek tudnak állandő komfortot biztosítani. Kérje ki szakembereink véleményét.

Napelemrendszerek

A 0Ft-os fűtésköltség valóság!

A CALEO-nál már 2008-óta.

CALEO Family családi kedvezményrendszer

CALEO FAMILY

Valódi kedvezmények, otthonteremtőknek

Komplett kivitelezésOrszágosan akár 4-8 munkanapon belül

Aktív hőtárolás
kiemelten energiatakarékos

Gyors megtérülés

Miért fizetne kétszer ugyanazért? A hőszigetelés és a minőségi építőanyagok ára világszerte magas, azonban megtérülő beruházás hiszen az épület energiaigénye és ezáltal rezsiköltsége elenyészően alacsony lesz. Miért költene milliókat fűtésrendszerre és gépészeti helyiségre, hogy azután évente spóroljon néhány ezer Ft-ot, később azt karbantartásra költse?

Assistance

Válassza Ön is a piacvezető minőséget. Alapítva 1990. Az egyedülálló gyártói és hivatalos magyar garancia, melyet a biztos hátterű BVF-CALEO cégcsoport nyújt Önnek. 5+5 éves kiterjesztett jótállást vállalunk fűtésrendszereinkre. A CALEO Assistance szolgáltatás igénylésével további 5 évvel meghosszabbíthatja a garancia időtartamát. Tudjon meg többet itt

Gépészetmentes

A CALEO fűtőfilmes rendszerek nem igényelnek karbantartást sem rejtett garanciális felülvizsgálatokat. A beépítést/átadást követően azonnal üzembe helyezhetők, többszörös szigetelésüknek köszönhetően a környezeti hatásoktól teljesen függetleníthetők (pl. aljzatbeton nedvesedése, csőtörés). A fűtési rendszer a termosztáton történő egyszerű gombnyomással áramtalanítható a fűtési szezon végén.

iOS és Android

Okos fűtésvezérlés és zónavezérlés! Tudta, hogy a fűtési rendszer vezérléssel történő optimalizálásával több energiát takaríthat meg mint a legjobb minőségben beépített nyílászáróval vagy +5cm homlokzati hőszigeteléssel? Ismerje meg termosztát-csomag ajánlatainkat vagy kombinálja őket szakembereink segítségével.

Kalkulátor
várható költségek

Hőszigetelési adatok

Alapterület

Kalkulált teljesítmény
Max. teljesítmény

A fűtési rendszer által leadott maximális és egyben az önálló fűtéshez szükséges beépítendő teljesítmény. A megjelölt érték az összes fűtési kör egyidejű működése esetén értendő.

Kalkulált áramfelvétel
Áramfelvétel

A megjelölt érték a fűtési rendszer egyidejű maximális áramfelvétele ha minden fűtéskör (szoba) egyidőben működik. Önnek ezen adat az esetleges hálózatbővítés kapcsán lehet fontos.

Kalkulált összeg
Beruházási költség

A fűtésrendszer kulcsrakész átadási ára, mely tartalmazza a komplett anyagköltséget és a munkadíjat.

Kalkulált napelem teljesítmény
Napelem (opció)

A 0 Ft-os fűtési költséghez szükséges opcionálisan választható napelemrendszer teljesítménye.

A napelemrendszer kiépítése előtt javasoljuk az épület energetikai korszerűsítését!

Az online tervező által számított értékek tájékoztató jellegűek. A kapott eredmények nem minősülnek professzionális energetikai számításnak és / vagy ajánlattételnek.

A CALEO EFFICIENT
padlófűtési rendszer elemei

CALEO Efficient fűtőfilm

A hagyományos fűtőfóliákhoz és “infrafóliákhoz” képest az európai követelményekhez és szabványokhoz igazodó piacvezető CALEO 80-130 fűtőfilm termékcsalád kiemelten gazdaságos és biztonságos üzemeltetést biztosít. A prémium kategóriás CALEO fűtőfilmek élettartama korlátlan, gyártói és hivatalos magyar garanciával rendelkeznek.

Rétegrend

CALEO Efficient rétegrend

2. Minősített szerelési segédanyagok és rétegrendi/hőszigetelő anyagokBVF-CALEO ACCESSORIES

Fűtőszőnyeg szerelési segédanyagok

Hiszünk abban, hogy jól és gazdaságosan működni nem egy termék, sokkal inkább egy jól kivitelezett rendszer képes. Egy fűtési rendszer több mint fűtőelem, hozzátartoznak a burkolatok, a helyes sorrendben felépített rétegrendi elemek és magas minőségű szerelési segédanyagok. A korlátlan élettartam és az üzembiztos működés csak minősített szerlési segédanyagok felhasználásval elérhető.

3. Választható termosztátok és vezérlési rendszerekEgyszerű programozható termosztátoktól a WIFI-s zónavezérlésig

wifi termosztát

Elektromos fűtési rendszerek esetén minden helyiség egymástól független fűtési kör. Válassza ki az Ön igényeinek és költségvetésének leginkább megfelelő vezérlőinket. A szabvány programozható termosztátokkal is jelentős mértékű megtakarítás érhető el, azonban zónavezérlési rendszerünk és a legújabb WiFi képes termosztátok minden eddiginél jobb eredményeket produkálnak, maximális komfort mellett.

FONTOS INFORMÁCIÓ: Vevőcsapdák és megtévesztés a hazai piacon. Ügyfeleinktől több bejelentést kaptunk, miszerint elektromos kivitelezők és generál kivitelező cégek a BVF-CALEO nevében adtak ki árajánlatokat majd a megvalósításkor gyenge minőségű és ismeretlen eredetű “infrafóliákat” és fűtőfóliákat építettek be. Amennyiben a fűtőfilmes rendszerek kivitelezését nem közvetlenül ügyfélszolgálatunkon vagy on-line megrendelő felületünkön adja le kérjük ügyeljen a beépített termék minőségére és márkajelzésére, lépjen kapcsolatba szakembereinkkel!