Csőkísérő fűtések, fagymentesítésBiztonság és értéknövelő beruházás

Már ez is szempont! A modern épületgépészet nem merül ki csupán a fűtési és használati melegvíz rendszerekben. A BVF számos komfort és biztonság növelő alkalmazást fejlesztett az elmúlt két évtizedben. Fűtőkábeleink alkalmazásával biztonságosabbá teheti otthonát, legyen szó akár egy síkos kocsibeállóról vagy akár egy veszélyes jégcsapról.

Napjainkban szintén fontos szerepe van az állagmegóvásnak. Önszabályozó fűtőkábeleink a téli szezon folyamán egészen minimális üzemeltetési költségek mellett óvják meg az ereszcsatornát egy esetleges jégdugótól vagy ennek következményeitől a tetőszerkezetet.

Használati melegvíz temperáló rendszereinkkel jelentős mennyiségű energiát és évi több száz liter értékes vizet takaríthat meg.

kültéri fűtőkábel árak

Kültéri
fűtőkábelLépcsők, járdák és gépkocsifelhajtók jégmentesítése

BVF SX 28 kültéri fűtőkábel

A BVF SX Snow Defrost kültéri fűtőkábelek járdák, rámpák, gépkocsi felhajtók hó- és jégolvasztásra alkalmasak. Többszörös szigetelésüknek köszönhetően szélsőséges időjárási viszonyok között és állandóan nedves közegben sem károsodnak.

Önszabályzó fűtőkábel 18/36Kültéri vízcsövek és ereszcsatornák fagymentesítése

BVF SRHC

A BVF SRHC önszabályozó fűtőkábelei elsősorban ereszcsatornák, csövek fagyvédelemére alkalmasak. Könnyedén szabható, nincs szükség bonyolult előzetes tervezésre. Normál, korrozív és szennyező ipari körülmények között is felhasználhatók.

Önszabályzó fűtőkábel 7/45Használati melegvíz csövek temperálása és hőntartása

BVF SRHC

Azonnali melegvíz keringtetés nélkül. A BVF SRHC 7/45 önszabályozó fűtőkábelek követik a használati melegvíz csövet a hőtermelőtől egészen a csapig. Intelligens hőérzékelő kialakításának köszönhetően csak ott fűt ahol szükség van rá!