BVF SRHC seriesCsőfűtés, ereszcsatornák és kerti csapok fagymentesítése

BVF SRHC önszabályzó fűtőkábel

A BVF SRHC 18/36 önszabályozó fűtőkábelei elsősorban ereszcsatornák, csövek fagyvédelemére alkalmasak. Könnyedén szabhatók bárhol, nincs szükség bonyolult előzetes tervezésre. Normál, korrozív és szennyező ipari körülmények között is felhasználhatók. Hosszú élettartamuk mellett a BVF SRHC kábelei nem melegednek túl és még átfedés esetén sem égnek ki.

A BVF SRHC 7/45 intelligens fűtőkábel kiválóan alkalmas a használati melegvízet szállító csövek  állandó hőmérsékleten tartására. Használatával gépészeti berendezések nélkül, azonnal biztosítható a melegvíz. Nincs szükség keringető szivattyú és visszatérő vezeték kiépítésére sem. Az esetek többségében a kábel termosztátos vezérlést sem igényel.

MIÉRT INTELLIGENS? A grafit-polimer fűtőelem hőmérsékletétől függően változtatja saját ellenállását. A fűtőkábel teljesítménye az aktuális külső hőmérséklet alapján változik, így ha nincs fagyveszély, teljesítménye drasztikusan lecsökken, közelít a 0W/m értékhez.

A kiegészítő csatlakoztató szett használatával hálózati bekötésük gyors és egyszerű, nem igényel különösebb szaktudást és eszközöket. Bármekkora hosszban szabható.

ETI1551 + hőmérséklet szenzorCsőkísérő fűtéshez

ETI-1551

ETR2 16AEreszcsatorna fűtéséhez

etr2-1550

ETO2 3x16A kétzónásEreszcsatorna fűtéséhez

eto2
Teljesítmény:önszabályzó 18/36W | 7W/45°C
Hálózati feszültség:230V
Kábel szigetelése:dupla szigetelésű
Kábel átmérő:10,5 x 5,9mm | 14,5 x 5,9mm
Fűtőszál szigetelése:THP
Burkolatszigetelés:THP
Csatlakozás:BVF SRHC csatalkozó szett
Tanusítványok:CE , UL, GOST, EX robbanásbiztos