BVF H-MAT 100-150 SeriesElektromos fűtőszőnyeg ragasztott burkolatokhoz

BVF H-MAT fűtőszőnyeg

A BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyeg vastagsága mindössze 3,8mm így a hagyományos fűtőkábelekkel ellentétben padlószint emelkedés nélkül teszi lehetővé önálló és komfort padlófűtések kialakítását hiszen a csemperagasztót vagy aljzatkiegyenlítőt is legalább ekkora vastagságban kell bedolgozni.

Készre szerelt méretek 1-12m2-ig. Fektetés után azonnal üzembe helyezhető, 2,5 méteres gyárilag szerelt bekötő kábelének segítségével közvetlenül a termosztátba köthető. A Twin-conductor technológiának köszönhetően csak egy oldalon szükséges a csatlakoztatás.

Fűtőszőnyeg telepítés előkészület
Fűtőszőnyeg telepítés aljzat előkészítés
BVF H-MAT fűtőszőnyeg lerakása
Fűtőszőnyeg fektetése
Fűtőszőnyeg telepítés burkolás
Fűtőszőnyeg telepítése befejezés
Egyszerűen burkolható

A BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyegek a burkoláskor nem igényelnek speciális rétegrendet. A burkolás megkezdése előtt érdemes aljzatkiegyenlítést végezni de akár közvetlenül alkalmazható flexibilis csemperagasztóval is.

A flexibilis hordozóréteg könnyedén a helyiség alaprajzi méreteihez igazítható. Az cm 50-es szélesség ezáltal csak csomagolási dimenzió. Öntapadó felülete biztonságosan rögzíti a fűtőelemet a burkolás megkezdéséig.

Gyors kivitelezés

A BVF H-MAT kéteres fűtőszőnyegek csak egy oldalon rendelkeznek bekötési ponttal. Nem szükséges bonyolult előzetes tervezés, nem igényel speciális beépítési rétegrendet, mindössze a hatályos szabványoknak megfelelő aljzathőszigetelést, a kiemelten gazdaságos működés érdekében. Fektethető közvetlenül az aljzatbetonon majd akár csemperagasztó, akár aljzatkiegyenlítő réteggel fedhető.

Karbantartásmentes

A BVF elektromos fűtőszőnyegek nem igényelnek karbantartást sem rejtett garanciális felülvizsgálatokat. A beépítést/átadást követően azonnal üzembe helyezhetők, többszörös szigetelésüknek köszönhetően a környezeti hatásoktól teljesen függetleníthetők (pl. aljzatbeton nedvesedése, csőtörés).

Megújuló energia

Mint minden BVF termék, az elektromos fűtőszőnyeg termékcsalád is kombinálható megújuló energiaforrásokkal. Az épületek fűtési energiaigénye számítható érték, így a fűtési rendszer fogyasztása is. Tudjon meg többet a fűtésköltségek teljes kiváltására alkalmas napelemes rendszereinkről.

  1. Ragasztott burkolat
  2. Flexibilis csemperagasztó (4-6mm)
  3. BVF H-MAT fűtőszőnyeg
  4. Hőszigetelt aljzatbeton
BVF H-MAT rétegrend

BVF 801Wi-Fi programozható szobatermosztát

BVF 801 WiFi szobatermosztát

Az elektromos padlófűtések vezérlése minden esetben duplaszenzoros termosztáttal történik. A termosztát egyidejűleg méri és optimális hőmérsékleten tartja a padló hőmérsékletét (padlószenzor) , még a beépített szenzor (levegő) a kívánt szobahőmérsékletet szabályozza.

Teljesítményhatárok: 100W / 150W / m2
Méretek: 1-12 m2-ig
Bekötés: 2,5 m-es hidegvezeték
Vastagság: 3,8 mm
Fűtőszálak szigetelése: Dupla szigetelés
Külső burkolatszigetelés: Fluoropolimer
Ajánlott vezérlés: BVF 801, Netmostat N-1
Tanusítvány: CE

Fűtőszőnyeg kivitelezése