BVF NG SeriesInfrapanel grafit polyimid fűtőbetéttel

BVF NG Series

Nincs jobb, nincs modernebb. Miért érnek el az NG Series termékei magasabb hőtechnikai hatásfokot mint a hagyományos fűtőpanelek?

A BVF NG Series infrapanel családja Nano-technológiás Graphit-polyimide fűtőelemének köszönhetően a hagyományos “kristály”szemcsés panelekhez képest egyenletesebb felületi hőmérsékletet biztosít.
A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást.

A korábbi 2010-2012-ig gyártott kristályszemcsés kivitellel szemben könnyedén tisztítható, felülete extrém körülmények között is ragyogóan fehér marad.

Az új generációs panelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan (minimum ~45-50év), mára nincs szükség a kevéssé esztétikus felületnővelő kristályszemcse bevonatra. Az NG Series infrapanelek hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt!

A BVF NG Series 2020 leginnovatívabb infrafűtési terméke p5 technológiával!

p5 technológia

Az új generációs panelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan, mára nincs szükség a kevéssé esztétikus felületnővelő kristályszemcse bevonatra. Az NG Series hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt

#1 Austria

Developed in Austria! Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.

Karbantartásmentes

A BVF NG infrapanelek működése zajtalan, nem szükséges helyet biztosítani a gépészeti elemeknek, nem szükséges gépészeti helyiség kiépítése. Mennyezeti elhelyezés esetén nem befolyásolja a bútorozást. A karbantartás kimerül az igény szerinti rendszerességgel történő portalanításban.

IP44

Az NG újgenerációs infrapanelek megfelelnek a legmagasabb minőségi és érintésvédelmi követelményeknek. Alkalmazásuk tartósan vizes, párás körülmények között is biztonságos.

BVF 24-FPProgramozható szobatermosztát

BVF 24-FP

A 24-FP rádiófrekvenciás termosztát egyedülálló lehetőséget teremt az infrapaneles rendszerek vezeték nélküli vezérlésére. A beépülő modullal többé nem szükséges az infrapanel és a fali termosztát összekötése, mindössze az infrapanelnek kell biztosítani az áramellátást. A BVF 24F egység (elemes kezelő) rádiófrekvencián juttatja el a ki-be kapcsolási parancsot akár 1-10 fűtőpanelnek egyszerre.

Teljesítményhatárok: 300-400-500-600-800W
Felületi hőmérséklet: 95 – 110 °C
Feszültség: 230V
Védelmi besorolás: IP44
Fűtőbetét (Új): Graphit-polyimide, p5 technológiával
Rögzítés: Fali és mennyezeti konzol
Keret: Fehér alumínium
Felület: Fehér-ArcticWhite (tisztítható)
Hátlap: Teljes felületű alumínium
Túlmelegedés védelem: 5x elektronikus
Csatlakozó vezeték: 1,9m + szabvány dugalj
Csomagolás: Biztonsági doboz
Tanusítványok: CE, RoHS, TÜV
BVF NG 300W
BVF infrapanel 300W
BVF NG 400W
BVF infrapanel 400W
BVF NG 500W
BVF infrapanel 500W
BVF NG 600W
BVF infrapanel 600W
BVF NG 800W
BVF infrapanel 800W
Mindössze 3cm-re a faltól
BVF infrapanel

Mobil konzol

Ott fűt ahol szükség van rá!
A BVF tartó konzollal percek alatt alakíthatók át a fali és mennyezeti infrapanelek, hordozható hőforrássá. A mobil infrapanel ideális választás komfort és kiegészítő fűtések kialakítására, otthoni környezetben vagy akár irodai munkához. A tartózkodási zónában elhelyezve biztosítja a megfelelő komfort érzetet. Könnyen mozgatható így akár több helyiség fűtését is elláthatja a tartózkodások idejétől függően. Kimagasló hőérzetet nyújt test és láb magasságban, legyen szó irodai munkáról vagy csak egy esti moziról.