BVF NG SeriesInfrapanel grafit polyimid fűtőbetéttel

BVF NG Series

Nincs jobb, nincs modernebb. Miért érnek el az NG Series termékei magasabb hőtechnikai hatásfokot mint a hagyományos fűtőpanelek?

A BVF NG Series infrapanel családja Nano-technológiás Graphit-polyimide fűtőelemének köszönhetően a hagyományos “kristály”szemcsés panelekhez képest egyenletesebb felületi hőmérsékletet biztosít.
A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást.

A korábbi 2010-2012-ig gyártott kristályszemcsés kivitellel szemben könnyedén tisztítható, felülete extrém körülmények között is ragyogóan fehér marad.

Az új generációs panelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan (minimum ~45-50év), mára nincs szükség a kevéssé esztétikus felületnővelő kristályszemcse bevonatra. Az NG Series infrapanelek hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt!

A BVF NG Series 2020 leginnovatívabb infrafűtési terméke p5 technológiával!

p5 technológia

Az új generációs panelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan, mára nincs szükség a kevéssé esztétikus felületnővelő kristályszemcse bevonatra. Az NG Series hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt

#1 Austria

Developed in Austria! Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.

Karbantartásmentes

A BVF NG infrapanelek működése zajtalan, nem szükséges helyet biztosítani a gépészeti elemeknek, nem szükséges gépészeti helyiség kiépítése. Mennyezeti elhelyezés esetén nem befolyásolja a bútorozást. A karbantartás kimerül az igény szerinti rendszerességgel történő portalanításban.

IP44

Az NG újgenerációs infrapanelek megfelelnek a legmagasabb minőségi és érintésvédelmi követelményeknek. Alkalmazásuk tartósan vizes, párás körülmények között is biztonságos.

BVF 24-FPProgramozható szobatermosztát

BVF 24-FP

A 24-FP rádiófrekvenciás termosztát egyedülálló lehetőséget teremt az infrapaneles rendszerek vezeték nélküli vezérlésére. A beépülő modullal többé nem szükséges az infrapanel és a fali termosztát összekötése, mindössze az infrapanelnek kell biztosítani az áramellátást. A BVF 24F egység (elemes kezelő) rádiófrekvencián juttatja el a ki-be kapcsolási parancsot akár 1-10 fűtőpanelnek egyszerre.

Teljesítményhatárok: 300-350-500-700W
Felületi hőmérséklet: 95 – 110 °C
Feszültség: 230V
Védelmi besorolás: IP44
Fűtőbetét (Új): Graphit-polyimide, p5 technológiával
Rögzítés: Fali és mennyezeti konzol
Keret: Fehér alumínium
Felület: Fehér-ArcticWhite (tisztítható)
Hátlap: Teljes felületű alumínium
Túlmelegedés védelem: 5x elektronikus
Csatlakozó vezeték: 1,9m + szabvány dugalj
Csomagolás: Biztonsági doboz
Tanusítványok: CE, RoHS, TÜV
BVF NG 300W
BVF infrapanel 300W
BVF NG 350W
BVF infrapanel 350W
BVF NG 500W
BVF infrapanel 500W
BVF NG 700W
BVF infrapanel 700W
Mindössze 3cm-re a faltól
BVF infrapanel

Mobil konzol

Ott fűt ahol szükség van rá!
A BVF tartó konzollal percek alatt alakíthatók át a fali és mennyezeti infrapanelek, hordozható hőforrássá. A mobil infrapanel ideális választás komfort és kiegészítő fűtések kialakítására, otthoni környezetben vagy akár irodai munkához. A tartózkodási zónában elhelyezve biztosítja a megfelelő komfort érzetet. Könnyen mozgatható így akár több helyiség fűtését is elláthatja a tartózkodások idejétől függően. Kimagasló hőérzetet nyújt test és láb magasságban, legyen szó irodai munkáról vagy csak egy esti moziról.

törölközőszárító konzol