BVF Premium SeriesEdzett üveg és tükör infrapanelek

BVF Premium Series infrapanel

Lakberendezők figyelem! A PREMIUM termékcsalád ideális fűtési megoldás fürdőszobákban, excluzív kivitelű helyiségekben vagy akár kereskedelmi terekben is. Keret nélküli kivitelének köszönhetően megfelel a legtöbb lakberendezési trendnek és minőségi elvárásnak.

A BVF PREMIUM Series üveg és tükör termékcsaládja is megkapta az standard új generációs infrapanelek forradalmian új Graphit-polyimid fűtőelemét mely a hagyományos “kristály”szemcsés paneleknél használt grafitmasszához képest jelentősen magasabb hatásfokkal üzemel.

A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást.

Már törölközőszárító kivitelben is elérhető. A törölköző tartó konzol akár a beépítéskor, akár később is utólag felrögzíthető.

Aktív hőtárolás

Az üveg és tükör kivitelű infrapanelek tömege jóval nagyobb mint a standard szériának, így jelentős hőtároló képességel rendelkeznek. A fűtési ciklusok között a panelek nem hűlnek ki teljesen, mégsem fogyasztanak energiát, így a felfűtési ciklusok között is megfelelő komfortot biztosítanak.

#1 Austria

Developed in Austria! Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.

Karbantartásmentes

A BVF Premium üveg és tükör infrapanelek működése zajtalan, nem szükséges helyet biztosítani a gépészeti elemeknek, nem szükséges gépészeti helyiség kiépítése. Mennyezeti elhelyezés esetén nem befolyásolja a bútorozást. A karbantartás kimerül az igény szerinti rendszerességgel történő portalanításban.

IP44

Az újgenerációs BVF infrapanelek megfelelnek a legmagasabb minőségi és érintésvédelmi követelményeknek. Alkalmazásuk tartósan vizes, párás körülmények között is biztonságos.

BVF 24-FPProgramozható szobatermosztát

BVF 24-FP

A 24-FP rádiófrekvenciás termosztát egyedülálló lehetőséget teremt az infrapaneles rendszerek vezeték nélküli vezérlésére. A beépülő modullal többé nem szükséges az infrapanel és a fali termosztát összekötése, mindössze az infrapanelnek kell biztosítani az áramellátást. A BVF 24F egység (elemes kezelő) rádiófrekvencián juttatja el a ki-be kapcsolási parancsot akár 1-10 fűtőpanelnek egyszerre.

Teljesítményhatárok: 400-600-800W
Felületi hőmérséklet: 95 – 110 °C
Feszültség: 230V
Védelmi besorolás: IP44
Fűtőbetét (Új): Graphit-polyimide, p5 technológiával
Rögzítés: Fali és mennyezeti konzol
Keret: Keret nélküli kivitel
Felület: Edzett üveg / Tükör
Hátlap: Teljes felületű alumínium
Túlmelegedés védelem: 5x elektronikus
Csatlakozó vezeték: 2,5m + szabvány dugalj
Csomagolás: Biztonsági doboz
Tanusítványok: CE, RoHS, TÜV
Tükör panelek
BVF infrapanel 400W
BVF infrapanel 600W
Fekete és fehér üveg panelek
BVF infrapanel 600W
BVF infrapanel 800W

Törölközőszárító konzol

A BVF üveg illetve tükör infrapanelek könnyedén alakíthatók át törölközőszárító fűtőpanellé. Az infrapanel tartószerkezetében gyárilag fixen elhelyezett 2db felfogató pont helyezkedik el, mely lehetőséget nyújt akár utólagos átalakításra is. Egy infrapanelre kettő darab konzol rögzíthető. A szerkezet ajánlott teherbírása egyenként 8kg így akár nagyobb méretű és vastagságú törölkoző tárolására is alkalmas. Javasolt azonban a fűtési hatásfok megőrzése érdekében minimális légrést hagyni a panel és törölköző között.

törölközőszárító konzol