Alapítva 1990

Biztos háttér és szakértelem van termékeink és rendszereink mögött.

A BVF-CALEO szakemberei és mérnökei komplexen vizsgálják az épület energetikai paramétereinek és a fűtésrendszer elemeinek kapcsolatát, nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak.

Tervező és kivitelező csapataink világszerte minden esetben a legmagasabb színvonalon és rövid határidőkkel állnak minden tisztelt ügyfelünk rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Kimagasló minőségű termékeink rendelkeznek minden az EU területén szükséges tanúsítvánnyal.

CALEO Made in Korea

Hiszünk a fenntartható jövőben

Kiváló minőségű termékek és rendszerek Dél-Koreából közel 3 évtized tapasztalatával. Cégünk és az elégedett felhasználók célja megegyezik világszerte. Az energiatakarékos és környezetbarát fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk.

Hasznos innováció. Avagy folyamatos termékfejlesztés. Cégünk felismerte és támogatja a megújuló energiaforrások alkalmazásában rejlő hosszú távú lehetőségeket. Fűtésrendszereink és termékeink megalkotásakor ezek figyelembe vételével járunk el, célunk a környezetbarát és energiaáraktól független fűtésrendszerek elterjesztése. Távoli elérést biztosító fűtésvezérlésünk minden eddiginél magasabb komfortot és energiamegtakarítást tesz lehetővé.

Célunk, hogy ügyfeleink, partnereink minden esetben a legmagasabb szintű technológiát és minőséget kapják.

Az épületekre vonatkozó szigorodó előírások és szabványok a technológia folyamatos változását, fejlődését vonják maguk után. Az innováció a fűtéstechnikában is a jövőbeni fenntarthatóság érdekében zajlik, a minél kisebb energiafelhasználás kisebb költségekkel, kisebb környezet terheléssel jár. Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal. A megújuló energiaforrások alkalmazása és az energiaáraktól való függetlenedés közös célunk világszerte.

A BVF-CALEO rendszerei és termékei megújuló energiaforrásokkal kombinálhatók.

Termékeink hazai kizárólagos forgalmazója:

BVF Fűtési Megoldások Kft
BVF Heating Solutions Magyarország
Székhely: 1173 Budapest, Csomafalva utca 2.
Vevőszolgálat: Nagytarcsa M0 körgyűrű, Kereskedelmi Park II. Cinkotai út

Cégjegyzékszám: 01-09-071155
Adószám: 10438925-2-42
Bejegyezve: 1990

Napelemrendszerek

A 0Ft-os fűtésköltség valóság!

A CALEO-nál már 2008-óta.