Alapítva 1990

Biztos háttér és szakértelem van termékeink és rendszereink mögött.

A BVF-CALEO szakemberei és mérnökei komplexen vizsgálják az épület energetikai paramétereinek és a fűtésrendszer elemeinek kapcsolatát, nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak.

Slide
Minőség
és megbízhatóság!
Termékeinket minden esetben az európai
szabványok szerint gyártjuk és fejlesztjük.
Tovább a fűtőfilmekhez CALEO fűtőfilm CNT technológiával
Slide
Fűtésrendszereket
alkotunk!
Hiszünk abban, hogy jól és megbízhatóan nem egy termék
sokkal inkább egy jól összerakott rendszer tud.
Padlófűtés My BVF app

Tervező és kivitelező csapataink világszerte minden esetben a legmagasabb színvonalon és rövid határidőkkel állnak minden tisztelt ügyfelünk rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Kimagasló minőségű termékeink rendelkeznek minden az EU területén szükséges tanúsítvánnyal.

CALEO Made in Korea

Hiszünk a fenntartható jövőben

Kiváló minőségű termékek és rendszerek Dél-Koreából közel 3 évtized tapasztalatával. Cégünk és az elégedett felhasználók célja megegyezik világszerte. Az energiatakarékos és környezetbarát fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk.

Hasznos innováció. Avagy folyamatos termékfejlesztés. Cégünk felismerte és támogatja a megújuló energiaforrások alkalmazásában rejlő hosszú távú lehetőségeket. Fűtésrendszereink és termékeink megalkotásakor ezek figyelembe vételével járunk el, célunk a környezetbarát és energiaáraktól független fűtésrendszerek elterjesztése. Távoli elérést biztosító fűtésvezérlésünk minden eddiginél magasabb komfortot és energiamegtakarítást tesz lehetővé.

Célunk, hogy ügyfeleink, partnereink minden esetben a legmagasabb szintű technológiát és minőséget kapják.

Az épületekre vonatkozó szigorodó előírások és szabványok a technológia folyamatos változását, fejlődését vonják maguk után. Az innováció a fűtéstechnikában is a jövőbeni fenntarthatóság érdekében zajlik, a minél kisebb energiafelhasználás kisebb költségekkel, kisebb környezet terheléssel jár. Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal. A megújuló energiaforrások alkalmazása és az energiaáraktól való függetlenedés közös célunk világszerte.

A BVF-CALEO rendszerei és termékei megújuló energiaforrásokkal kombinálhatók.

Termékeink hazai kizárólagos forgalmazója:

BVF Fűtési Megoldások Kft
BVF Heating Solutions Magyarország
1173 Budapest, Pesti út 237
CÉGJEGYZÉKSZÁM:01-09-071155
ADÓSZÁM:10438925-2-42
Bejegyezve: 1990