Karrier

A BVF-CALEO cégcsoport világszerte törekszik az otthonteremtők és beruházók, magas szintű kiszolgálására. Ennek feltétele, hogy a legjobb szakemberekkel dolgozzunk. Legyen szó akár egy értékesítői munkakörről vagy akár komplett épületek tervezéséről, elsőszámú szempont a gyors és precíz munkavégzés. Amennyiben úgy érzi, hogy aktívan tudna részt venni egy innovatív és rohamosan fejlődő cég mindennapi életében, keressen minket bizalommal. A megnyitott pozíciókon felül örömmel nyitunk új lehetősgeket és pozíciókat amennyiben motivált és képzett szakemberrel találkozunk.

A BVF-CALEO cégcsoport termékei és szolgáltatásai immár 18 országban elérhetők. Ezen országokban így Magyarországon elsősorban sugárzó fűtések és termékek forgalmazásával, komplett kivitelezésével foglalkozunk. Emellett komplett energetikai számításokkal biztosítjuk rendszereink megfelelőségét az adott alkalmazási területen. Szintén prioritás az elmúlt években a megújuló energia fűtéscélú alkalmazása.

Csapatmunka. Egy fűtési rendszer kialakítása komplex feladat. Egy rendszer komplett tervezése több szakember együttes munkája. Alapvető elvárás az építőanyagok ismerete, általános tudás a megújuló energia alkalmazásával kapcsolatban. Mivel a BVF-CALEO cégcsoport erősen szolgáltatás orientált, így minden munkatársunkkal szemben elvárás a jó megjelenés és kommunikációs készség.

Amennyiben az olvasottak alapján alkalmasnak érzi magát és szeretne a CALEO-BVF csapatába tartozni, kérjük küldje el önéletrajzát az [email protected] címre.

Nyitott állások

PozícióHelyszínRészlegFeladás dátuma
Készlet adminisztrátor / raktárosBudapestKözponti raktár2017-04-12
EU Sales ManagerBudapestSales2017-04-01
Értékesítési munkatársBudapestMárkabolt2017-03-30
Webdesigner grafikusBudapestMarketing2017-03-30
Kivitelezés vezetőBudapestKivitelezés2017-03-06