CALEO SUPER SERVICEExpressz kivitelezés akár 2 munkanapon belül!

Mi tudjuk, hogy a házépítés, felújítás nem állhat meg! Gyors, precíz és magas színvonalú kivitelkezésre van szüksége? Itt a CALEO SS szezonálisan elérhető prémium kivitelezési szolgáltatás kiemelt ügyfeleink részére. Cégcsoportunk 1990-es alapítása óta kiemelt figyelmet fordít a kimagasló minőségű ügyfélkezelésre és gyors rugalmas kivitelezési szolgáltatásra.

A CALEO Super Service kedvező árú VIP szolgáltatásunk 2018 júniusától érhető el Magyarországon, melynek keretében akár 2 munkanapon belül megvalósítjuk az Ön fűtési rendszerét.

CALEO SuperService

A CALEO Super Service modul egyszeri költsége 80,000 Ft+Áfa. Megrendelése márkaboltunkban, vagy on-line megrendelő felületünkön keresztül is történehet. A megrendelést követően szakembereink visszaigazolják Önnek a kiválasztott sürgős dátumot, megkezdik a munkafelvételt. Szolgáltatásunk általános szerződési feltételeit, a BVF-CALEO által kiadott árajánlatok tartalmazzák.

A CALEO Super Service opcionálisan választható premium szolgáltatás, a normál jótállás és garancia feltételeit nem érinti.

Napelemrendszerek

A 0Ft-os fűtésköltség valóság!

A CALEO-nál már 2008-óta.

CALEO Family családi kedvezményrendszer

CALEO FAMILY

Valódi kedvezmények, otthonteremtőknek