Padlófűtés aljzatbeton

Minősített szolgáltatási rendszer

Ismerje meg a BVF Heating Solutions, és lakossági kivitelző üzletága a CALEO egyedülálló szolgáltatási rendszerét. Szakembereink és mérnökeink komplexen vizsgálják az épület energetikai paramétereinek és a fűtésrendszer elemeinek kapcsolatát, nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak.

Díjmentes
ajánlatkészítés

Egy fűtési rendszer tervezése vagy akár egy kiegészítő fűtés teljesítményének meghatározása is szakember feladata. Kérjen díjmentes árajánlatot online felületünkön vagy személyesen márkaboltunkban.

Komplett kivitelezés
országosan

Minősített kivitelezőink országszerte garantált árakon végzik fűtési rendszereink kivitelezését 4-8 munkanapon belül.

Kulcsrakész
napelemrendszerek

Élen járunk a fűtési rendszerek és a megújuló energia együttes alkalmazásában Magyarországon. Az Ön beruházásának rövid megtérülése, a gördülékeny ügyintézés és a kiváló minőség elsőszámú szempont.

Ingyenes
kiszállítás országosan

Logisztikai partnerünk a GLS Hungary szolgáltatása keretében minden BVF termék azonnali raktárkészletről díjmentesen kerül kiszállításra Magyarország területén. Akár a megrendelést követő munkanapra.

Speciális beton
padlófűtéshez

Kiemelt partnerünk a BAUMIT Magyarország. Rendszereink együttes alkalmazása egyedi megoldást nyújt fűtött aljzatbetonok kialakítására. Ismerje meg a márkaboltunkban az ALPHA 2000 termékcsaládot.

Napelemrendszerek

A 0Ft-os fűtésköltség valóság!

A CALEO-nál már 2008-óta.

CALEO Family családi kedvezményrendszer

CALEO FAMILY

Valódi kedvezmények, otthonteremtőknek

Szeretné látni élőben a CALEO rendszereket?