Okos rendszerek
Intelligens vezérléssel!

Nem automatizálunk. Olyan egyszerű és megfizethető rendszereket fejlesztünk, melyek nem igényelnek karbantartást és folyamatos felügyeletet. A BVF-CALEO fűtési rendszerekhez különböző tudású és kivitelű termosztátokat ajánlunk.

Jelenleg 3 komplett csomag választható fűtési rendszereink vezérléséhez.

Tudta, hogy a fűtési rendszer vezérléssel történő optimalizálásával több energiát takaríthat meg mint a legjobb minőségben beépített nyílászáróval vagy +5cm homlokzati hőszigeteléssel? Ismerje meg termosztát-csomag ajánlatainkat vagy kombinálja őket szakembereink segítségével.

Heato

BVF 601Programozható szobatermosztát felületszenzorral

BVF 601 programozható szobatermosztát

A BVF 601 szobatermosztát egyszerű és megbízható rendszer vezérlő mindazoknak akik kiegészítő funkciók és távoli elérés lehetősége nélkül alakítanák ki fűtési rendszerüket.

Felhasználóbarát, négy nyomógombos kezelőfelülete gyors és egyszerű beállításokat tesz lehetőve. Gyermekzár funkció elérhető.

Kapcsolási teljesítménye a BVF termosztátoktól megszokott valós 16A, nem szükséges teljesítménykapcsoló relé beépítése.

14.300 Ft+Áfa

Feszültség 230V
Teljesítmény: 3600W/16A
Készenléti áramfeltétel: 2W
Méret: 90x86x10mm
Kijelző: LCD, nyomógomb
Védelmi besorolás: IP30
Programozás: 5+1+1 / napi 4 ciklus
Tanusítvány: CE

BVF Heato7Wi-Fi Ready szobatermosztát

BVF Heato7

A BVF Heato7 önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, a BVF Heato Box-szal kiegészítve azonban okos rendszerként működik mely internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről.

A Heato termékcsalád 1 – 8 vagy akár 10* fűtési kör vagy szoba együttes vezérlését, internetes távoli elérését teszi lehetővé

Később is könnyedén bővíthető, wireless (vezeték nélküli megoldás). Amennyiben a fűtési rendszer kialakításakor még nem szeretne okos vezérlést kialakítani úgy az bármikor a későbbiekben is megoldható.

15.740 Ft+Áfa

Feszültség: 230V
Kapcsolási: 16A / 3600W (javasolt: max. 3200W/14A)
Kijelző: LCD, érintőgomb
Szín: Fehér
Programozás:  5+1+1 heti és napi prog.
Szenzor NTC 10kΩ @ 20°C
Méret: 86 × 88 × 18 mm
Szerelvénydoboz Szabvány 65mm belső átmérő
Védelmi besorolás: IP30
Tanusítvány: CE

BVF Heato BoxKözponti egység - Internetes zónavezérlő BVF Heato7 termosztátokhoz

BVF Heato Box

Internetes központi egység BVF Heato7 szobatermosztátokhoz. A BVF Heato Box 8 fűtési kör együttes felügyeletét, programozását és hőmérséklet beállítását teszi lehetővé a MyBVF alkalmazáson keresztül.

A BVF Heato termékcsalád valódi innováció az wifi termosztátok világában. A BVF Heato7 önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, a BVF Heato Box-szal kiegészítve azonban okos rendszerként működik mely internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről.

Miért egyedülálló a BVF Heato termékcsalád? Stabilabb, gyorsabb, olcsóbb. Eszközeink a hagyományos wifi-termosztátokkal szemben nem igényelnek saját IP-címet a belső hálózaton, nem terhelik le a routert – az épületen belül a wifi-nél stabilabb rádiófrekvencián kommunikálnak.

39.900 Ft+Áfa

Működési feszültség: 5V
Méret: 78 x 98 x 28 mm
Rádiófrekvencia: 433MHz
Szín: Fehér
Hálózati csatlakozó: Micro USB
Védelmi besorolás: IP40
Tanusítvány: CE

BVF SYME2 WiFiWifi okostermosztát, iOS & Android alkalmazással

A BVF SYME MODEL-E speciálisan elektromos fűtésekhez és padlófűtésekhez lett kifejlesztve. Használatával akár 15-20% több energiát takaríthat meg mint más programozható vagy öntanuló szobatermosztáttal.

A BVF SYME WiFi programozható szobatermosztát távoli elérést biztosít minden típusú okos eszközről. Minden termosztát beépített 16A-es relével és külső (padló) szenzorral rendelkezik. Grafikus magyar nyelvű kezelőfelülete minden eddiginél felhasználóbarátabb. A magas fényerejű LCD kijelző használata után elsötétül,érintése újra aktívvá válik. A fűtésrendszer programozása többé nem kódok és jelek halmaza.

39.200 Ft+Áfa

Feszültség: 230V
Teljesítmény: 3600W/16A
Kommunikáció: WiFi
Méret: 130x87x20mm
Kijelző: LCD, érintőképernyő
APP: iOS, Android
Szín: Fekete / Fehér
Tanusítvány: CE

Hogyan válasszon termosztátot?Az energiahatékonyság mellett a komfort a legfőbb szempont a CALEO-nál!

A BVF-CALEO cégcsoportnál elsőszámú szempont, hogy termékeink megfeleljenek az Ön igényeinek és mindemellett beleférjenek a gépészeti rendszerre szánt költségvetésnek. Kivitelben és tudásban eltérő modelleket talál kínálatunkban, az egyetlen amiben nem kötünk kompromisszumot az a minőség és a funkcionalitás.

 

  • BVF Heato: A CALEO rendszerek alapértelmezett vezérlési rendszere. Tökéletes választás kisebb lakások vagy akár nagy alapterületű épületek internetes távoli vezérléséhez a maximális energiahatékonyság eléréséhez. Android és iOS alkalmazással!
  • BVF 601 a könnyen programozható és egyszerű rendszerekhez. A szabványos programozható termosztátok ideálisak kiegészítő fűtések és kisebb lakások vezérlésére (3-4 fűtéskör vagy helyiség).
  • BVF SYME WIFI minden típusú felhasnálásra kis és nagy alapterülethez. Telefonos alkalmazással (iOS és Android) irányítható vezérlési rendszer bárhonnan. Beruházási költsége magasabb mint a programozható vagy zónavezérlési rendszereknek azonban a valós idejű távoli elérésnek köszönhetően folyamatos megtakarítási lehetőségeket nyújt maximális komfort mellett.

Hol ideális a termosztát elhelyezése?Nálunk Ön is kijelölheti a vezérlő helyét.

Az esetek 99%-ában a villanykapcsoló mellett, hiszen ott a közelben található kötődoboz, és nem kerül bútor mögé a későbbiekben. Fűtési rendszereink jellemzője az egyenletes hőmérséklet. BVF-CALEO rendszerek esetében a helyiség minden pontja azonos hőmérsékleten van, nem alakulnak ki a hőleadótól (pl.: radiátor) távoli hideg pontok. A termosztát elhelyezése opcionális, mi nem szólunk bele a helyiség kialakításába, bútorozásába. Két szempontot azonban érdemes figyelembe venni:

  • A termoztát ne kerüljön közvetlenül homlokzati nyílászáró mellé (ablak, bejárati ajtó).
  • Kezelő magasságban legyen 140-170cm magasságban.