Okos rendszerek
Intelligens vezérléssel!

Nem automatizálunk. Olyan egyszerű és megfizethető rendszereket fejlesztünk, melyek nem igényelnek karbantartást és folyamatos felügyeletet. A BVF-CALEO fűtési rendszerekhez különböző tudású és kivitelű termosztátokat ajánlunk.

A CALEO padlófűtési rendszerek alapértelmezett vezérlője a BVF 801 WiFi termosztát.

Tudta, hogy a fűtési rendszer vezérléssel történő optimalizálásával több energiát takaríthat meg mint a legjobb minőségben beépített nyílászáróval vagy +5cm homlokzati hőszigeteléssel? Ismerje meg termosztát-csomag ajánlatainkat vagy kombinálja őket szakembereink segítségével.

BVF 801 wifi

BVF 801WiFi okostermosztát felületszenzorral

BVF 801 WiFi szobatermosztát

BVF 801 WIFI önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, de egy gyors telefonnal történő párosítás után okos rendszerként működik. Internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről, felhasználva a világ egyik leggyorsabb felhő alapú okosrendszer szolgáltatását. Vezérelje könnyedén bárhonnan otthona hőmérsékletét egy könnyen kezelhető magyar nyelvű telefonos alkalmazással.

Fehér és fekete színben.

Kapcsolási teljesítménye a BVF termosztátoktól megszokott valós 16A, nem szükséges teljesítménykapcsoló relé beépítése.

Feszültség: 230V
Kapcsolási: 16A / 3600W (javasolt: max. 3200W/14A)
Kijelző: LCD, érintőgomb
Szín: Fehér / fekete
Programozás: Heti 7, napi 4 ciklus
Szenzor NTC 10kΩ @ 25°C
Méret: 86mm x 86mm x 16mm
Szerelvénydoboz Szabvány 65mm belső átmérő
Védelmi besorolás: IP30
Tanusítvány: CE

NETMOSTAT N-1 by BVFWiFi okostermosztát felületszenzorral

Netmostat N-1 wifi szobatermosztát

Megbízható és gyors távoli elérés minden típusú elektromos fűtéshez. A Netmostat N-1 fűtésvezérlő megfelel a legszigorúbb minőségi és felhasználási követelményeknek.

Telefonos alkalmazás minden Android és iOS alapú készülékhez. Minden eddiginél gyorsabb és stabilabb internetkapcsolat a legújabb beépített Wi-Fi modullal. A termosztáthoz tartozó szerver a világ egyik leggyorsabb és legdinamikusabban növekvő felhőalapú szolgáltatása.

Feszültség: 230V
Kapcsolási: 16A / 3600W (javasolt: max. 3200W/14A)
Kijelző: LCD
Szín: Fehér
Programozás: Heti 7, napi 4 időciklus
Szenzor NTC 10kΩ @ 25°C
Méret: 86mm x 86mm x 15mm
Szerelvénydoboz Szabvány 65mm belső átmérő
Védelmi besorolás: IP30
Tanusítvány: CE

BVF 24-FXRF termosztát, padlószenzorral

BVF 24-FX RF termosztát padlófűtéshez

A BVF 24-FX speciálisan elektromos fűtésekhez és padlófűtésekhez lett kifejlesztve. Rádiófrekvenciás kivitele lehetővé teszi a vezérlés kialakítást falban történő vezetékelés nélkül. Könnyedén beépíthető akár egy konnektor helyére is.

A szobatermosztát beépített 16A-es relével és külső (padló) szenzorral rendelkezik. 3 gombos felhasználóbarát felületen programozható. A magas fényerejű LCD kijelző használata után elsötétül, érintése újra aktívvá válik. Az elemes vezérlő egység fali és asztali rögzítő konzollal is rendelkezik, így a hőmérséklet-mérési pont könnyedén változtatható.

Feszültség: 2x AAA 1.5V, alkáli elem (nem tartozék)
Teljesítmény: 3600W/16A
Kommunikáció: RF
Méret: 135x88x22mm
Kijelző: LCD
Programozás: 5+1+1 programozás, napi 4 időciklus
Szín: Fehér
Tanusítvány: CE

Hogyan válasszon termosztátot?Az energiahatékonyság mellett a komfort a legfőbb szempont a CALEO-nál!

A BVF-CALEO cégcsoportnál elsőszámú szempont, hogy termékeink megfeleljenek az Ön igényeinek és mindemellett beleférjenek a gépészeti rendszerre szánt költségvetésbe. Kivitelben és tudásban eltérő modelleket talál kínálatunkban, az egyetlen amiben nem kötünk kompromisszumot az a minőség és a funkcionalitás.

  • BVF Heato9: A CALEO rendszerek alapértelmezett vezérlési rendszere. Tökéletes választás kisebb lakások vagy akár nagy alapterületű épületek internetes távoli vezérléséhez a maximális energiahatékonyság eléréséhez. Android és iOS alkalmazással!
  • BVF 701 a könnyen programozható és egyszerű rendszerekhez. A szabványos programozható termosztátok ideálisak kiegészítő fűtések és kisebb lakások vezérlésére (3-4 fűtéskör vagy helyiség).
  • BVF Heato Box: A Heato8 termosztátok távoli eléréséhez szükséges wifi-s egység. Abban az esetben, ha szeretné okos készülékéről elérni a fűtési rendszert, egy darab termék megvásárlása szükséges. Beépítést nem igényel, mindössze a helyi internetkapcsolatot biztosító routerrel kell összekötni. Az egység vezeték nélkül kommunikál a helyiségeket vezérlő szobatermosztátokkal.

Hol ideális a termosztát elhelyezése?Nálunk Ön is kijelölheti a vezérlő helyét.

Az esetek 99%-ában a villanykapcsoló mellett, hiszen ott a közelben található kötődoboz, és nem kerül bútor mögé a későbbiekben. Fűtési rendszereink jellemzője az egyenletes hőmérséklet. BVF-CALEO rendszerek esetében a helyiség minden pontja azonos hőmérsékleten van, nem alakulnak ki a hőleadótól (pl.: radiátor) távoli hideg pontok. A termosztát elhelyezése opcionális, mi nem szólunk bele a helyiség kialakításába, bútorozásába. Két szempontot azonban érdemes figyelembe venni:

  • A termosztát ne kerüljön közvetlenül homlokzati nyílászáró mellé (ablak, bejárati ajtó).
  • Kezelő magasságban legyen 140-170cm magasságban.