Okos rendszerek
Intelligens vezérléssel!

Nem automatizálunk. Olyan egyszerű és megfizethető rendszereket fejlesztünk, melyek nem igényelnek karbantartást és folyamatos felügyeletet. A BVF-CALEO fűtési rendszerekhez különböző tudású és kivitelű termosztátokat ajánlunk.

A CALEO padlófűtési rendszerek alapaértelmezett vezérlője a BVF Heato8 WiFi ready termosztát.

Tudta, hogy a fűtési rendszer vezérléssel történő optimalizálásával több energiát takaríthat meg mint a legjobb minőségben beépített nyílászáróval vagy +5cm homlokzati hőszigeteléssel? Ismerje meg termosztát-csomag ajánlatainkat vagy kombinálja őket szakembereink segítségével.

BVF Heato központi zónavezérlés

BVF 701Programozható szobatermosztát felületszenzorral

BVF 701 programozható szobatermosztát

A BVF 701 szobatermosztát egyszerű és megbízható rendszer vezérlő mindazoknak akik kiegészítő funkciók és távoli elérés lehetősége nélkül alakítanák ki fűtési rendszerüket.

Felhasználóbarát, négy nyomógombos kezelőfelülete gyors és egyszerű beállításokat tesz lehetőve. Gyermekzár funkció elérhető.

Kapcsolási teljesítménye a BVF termosztátoktól megszokott valós 16A, nem szükséges teljesítménykapcsoló relé beépítése.

14.961 Ft+Áfa

Feszültség230V
Teljesítmény:3600W/16A
Készenléti áramfeltétel:0,5W
Méret:86mm x 88mm x 18mm
Kijelző:LCD, nyomógomb
Védelmi besorolás:IP30
Programozás:5+1+1 / napi 4 ciklus
Tanusítvány:CE

BVF Heato9Wi-Fi Ready szobatermosztát

Heato9 Wifi-ready szobatermosztát

A BVF Heato9 önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, a BVF Heato Box-szal kiegészítve azonban okos rendszerként működik mely internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről.

A Heato termékcsalád 1 – 8 fűtési kör vagy szoba együttes vezérlését, internetes távoli elérését teszi lehetővé

Később is könnyedén bővíthető, wireless (vezeték nélküli megoldás). Amennyiben a fűtési rendszer kialakításakor még nem szeretne okos vezérlést kialakítani úgy az bármikor a későbbiekben is megoldható.

17.323 Ft+Áfa

Feszültség:230V
Kapcsolási:16A / 3600W (javasolt: max. 3200W/14A)
Kijelző:LCD, érintőgomb
Szín:Fehér / fekete
Programozás: 5+1+1 heti és napi prog.
SzenzorNTC 10kΩ @ 25°C
Méret:86mm x 86mm x 16mm
SzerelvénydobozSzabvány 65mm belső átmérő
Védelmi besorolás:IP30
Tanusítvány:CE

BVF Heato BoxKözponti egység - Internetes zónavezérlő BVF Heato termosztátokhoz

BVF Heato Box

Internetes központi egység BVF Heato szobatermosztátokhoz. A BVF Heato Box 8 fűtési kör együttes felügyeletét, programozását és hőmérséklet beállítását teszi lehetővé a MyBVF alkalmazáson keresztül.

A BVF Heato termékcsalád valódi innováció az wifi termosztátok világában. A BVF Heato termosztátok önmagukban egyszerű programozható szobatermosztátok, a BVF Heato Box-szal kiegészítve azonban okos rendszerként működnek, mely internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről.

Miért egyedülálló a BVF Heato termékcsalád? Stabilabb, gyorsabb, olcsóbb. Eszközeink a hagyományos wifi-termosztátokkal szemben nem igényelnek saját IP-címet a belső hálózaton, nem terhelik le a routert – az épületen belül a wifi-nél stabilabb rádiófrekvencián kommunikálnak.

30.709 Ft+Áfa

Működési feszültség:5V
Méret:78 x 98 x 28 mm
Rádiófrekvencia:433MHz
Szín:Fehér
Hálózati csatlakozó:Micro USB
Védelmi besorolás:IP40
Tanusítvány:CE

BVF 23-FXRF termosztát, padlószenzorral

padlószenzoros termosztát

A BVF 23 FX speciálisan elektromos fűtésekhez és padlófűtésekhez lett kifejlesztve. Rádiófrekvenciás kivitele lehetővé teszi a vezérlés kialakítást falban történő vezetékelés nélkül. Könnyedén beépíthető akár egy konnektor helyére is.

A szobatermosztát beépített 16A-es relével és külső (padló) szenzorral rendelkezik. 4 érintőgombos felhasználóbarát felületen programozható. A magas fényerejű LCD kijelző használata után elsötétül, érintése újra aktívvá válik. Az elemes vezérlő egység fali és asztali rögzítő konzollal is rendelkezik, így a hőmérséklet-mérési pont könnyedén változtatható.

14.173 Ft+Áfa

Feszültség:230V
Teljesítmény:3600W/16A
Kommunikáció:WiFi
Méret:130x87x20mm
Kijelző:LCD, érintőképernyő
APP:iOS, Android
Szín:Fekete / Fehér
Tanusítvány:CE

Hogyan válasszon termosztátot?Az energiahatékonyság mellett a komfort a legfőbb szempont a CALEO-nál!

A BVF-CALEO cégcsoportnál elsőszámú szempont, hogy termékeink megfeleljenek az Ön igényeinek és mindemellett beleférjenek a gépészeti rendszerre szánt költségvetésbe. Kivitelben és tudásban eltérő modelleket talál kínálatunkban, az egyetlen amiben nem kötünk kompromisszumot az a minőség és a funkcionalitás.

 

  • BVF Heato9: A CALEO rendszerek alapértelmezett vezérlési rendszere. Tökéletes választás kisebb lakások vagy akár nagy alapterületű épületek internetes távoli vezérléséhez a maximális energiahatékonyság eléréséhez. Android és iOS alkalmazással!
  • BVF 701 a könnyen programozható és egyszerű rendszerekhez. A szabványos programozható termosztátok ideálisak kiegészítő fűtések és kisebb lakások vezérlésére (3-4 fűtéskör vagy helyiség).
  • BVF Heato Box: A Heato8 termosztátok távoli eléréséhez szükséges wifi-s egység. Abban az esetben, ha szeretné okos készülékéről elérni a fűtési rendszert, egy darab termék megvásárlása szükséges. Beépítést nem igényel, mindössze a helyi internetkapcsolatot biztosító routerrel kell összekötni. Az egység vezeték nélkül kommunikál a helyiségeket vezérlő szobatermosztátokkal.

Hol ideális a termosztát elhelyezése?Nálunk Ön is kijelölheti a vezérlő helyét.

Az esetek 99%-ában a villanykapcsoló mellett, hiszen ott a közelben található kötődoboz, és nem kerül bútor mögé a későbbiekben. Fűtési rendszereink jellemzője az egyenletes hőmérséklet. BVF-CALEO rendszerek esetében a helyiség minden pontja azonos hőmérsékleten van, nem alakulnak ki a hőleadótól (pl.: radiátor) távoli hideg pontok. A termosztát elhelyezése opcionális, mi nem szólunk bele a helyiség kialakításába, bútorozásába. Két szempontot azonban érdemes figyelembe venni:

  • A termosztát ne kerüljön közvetlenül homlokzati nyílászáró mellé (ablak, bejárati ajtó).
  • Kezelő magasságban legyen 140-170cm magasságban.