Okos rendszerek
Intelligens vezérléssel!

Nem automatizálunk. Olyan egyszerű és megfizethető rendszereket fejlesztünk, melyek nem igényelnek karbantartást és folyamatos felügyeletet. A BVF-CALEO fűtési rendszerekhez különböző tudású és kivitelű termosztátokat ajánlunk.

Jelenleg 3 komplett csomag választható fűtési rendszereink vezérléséhez.

Tudta, hogy a fűtési rendszer vezérléssel történő optimalizálásával több energiát takaríthat meg mint a legjobb minőségben beépített nyílászáróval vagy +5cm homlokzati hőszigeteléssel? Ismerje meg termosztát-csomag ajánlatainkat vagy kombinálja őket szakembereink segítségével.

BVF SYME MASTER zónavezérlő + max. 8db BVF 601i termosztát

BVF 601Programozható szobatermosztát felületszenzorral

BVF 601 programozható szobatermosztát

A BVF 601 szobatermosztát egyszerű és megbízható rendszer vezérlő mindazoknak akik kiegészítő funkciók és távoli elérés lehetősége nélkül alakítanák ki fűtési rendszerüket.

A BVF 601 és 601i termosztátok mindössze a kommunikációra képes moduljukban különböznek. Napi négy időprogrammal a hét minden napjára nyújt beállítási lehetőséget.

Kapcsolási teljesítménye a BVF termosztátoktól megszokott valós 16A, nem szükséges teljesítménykapcsoló relé beépítése.

14.300 Ft+Áfa

Feszültség 230V
Teljesítmény: 3600W/16A
Készenléti áramfeltétel: 2W
Méret: 90x86x10mm
Kijelző: LCD, nyomógomb
Védelmi besorolás: IP30
Programozás: 5+1+1 / napi 4 ciklus
Tanusítvány: CE

BVF SYME2 WiFiWifi okostermosztát, iOS & Android alkalmazással

A BVF SYME MODEL-E speciálisan elektromos fűtésekhez és padlófűtésekhez lett kifejlesztve. Használatával akár 15-20% több energiát takaríthat meg mint más programozható vagy öntanuló szobatermosztáttal.

A BVF SYME WiFi programozható szobatermosztát távoli elérést biztosít minden típusú okos eszközről. Minden termosztát beépített 16A-es relével és külső (padló) szenzorral rendelkezik. Grafikus magyar nyelvű kezelőfelülete minden eddiginél felhasználóbarátabb. A magas fényerejű LCD kijelző használata után elsötétül,érintése újra aktívvá válik. A fűtésrendszer programozása többé nem kódok és jelek halmaza.

39.200 Ft+Áfa

Feszültség: 230V
Teljesítmény: 3600W/16A
Kommunikáció: WiFi
Méret: 130x87x20mm
Kijelző: LCD, érintőképernyő
APP: iOS, Android
Szín: Fekete / Fehér
Tanusítvány: CE

Hogyan válasszon termosztátot?Az energiahatékonyság mellett a komfort a legfőbb szempont a CALEO-nál!

A BVF-CALEO cégcsoportnál elsőszámú szempont, hogy termékeink megfeleljenek az Ön igényeinek és mindemellett beleférjenek a gépészeti rendszerre szánt költségvetésnek. Kivitelben és tudásban eltérő modelleket talál kínálatunkban, az egyetlen amiben nem kötünk kompromisszumot az a minőség és a funkcionalitás.

 

  • BVF 601 a könnyen programozható és egyszerű rendszerekhez. A szabványos programozható termosztátok ideálisak kiegészítő fűtések és kisebb lakások vezérlésére (3-4 fűtéskör vagy helyiség).
  • BVF SYME WIFI minden típusú felhasználásra kis és nagy alapterülethez. Telefonos alkalmazással (iOS és Android) irányítható vezérlési rendszer bárhonnan. Beruházási költsége magasabb mint a programozható vagy zónavezérlési rendszereknek azonban a valós idejű távoli elérésnek köszönhetően folyamatos megtakarítási lehetőségeket nyújt maximális komfort mellett.

Hol ideális a termosztát elhelyezése?Nálunk Ön is kijelölheti a vezérlő helyét.

Az esetek 99%-ában a villanykapcsoló mellett, hiszen ott a közelben található kötődoboz, és nem kerül bútor mögé a későbbiekben. Fűtési rendszereink jellemzője az egyenletes hőmérséklet. BVF-CALEO rendszerek esetében a helyiség minden pontja azonos hőmérsékleten van, nem alakulnak ki a hőleadótól (pl.: radiátor) távoli hideg pontok. A termosztát elhelyezése opcionális, mi nem szólunk bele a helyiség kialakításába, bútorozásába. Két szempontot azonban érdemes figyelembe venni:

  • A termoztát ne kerüljön közvetlenül homlokzati nyílászáró mellé (ablak, bejárati ajtó).
  • Kezelő magasságban legyen 140-170cm magasságban.