Okos rendszerek
Intelligens vezérléssel!

Nem automatizálunk. Olyan egyszerű és megfizethető rendszereket fejlesztünk, melyek nem igényelnek karbantartást és folyamatos felügyeletet. A fűtőfóliás fűtési rendszerekhez padlószenzoros termosztátot javasolunk.

A CALEO padló- és mennyezetfűtési rendszerek alapértelmezett vezérlője a Netmostat N-1 Wi-Fi termosztát.

Tudta, hogy a fűtési rendszer vezérléssel történő optimalizálásával több energiát takaríthat meg, mint a legjobb minőségben beépített nyílászáróval vagy +5 cm homlokzati hőszigeteléssel?

BVF 801 wifi

NETMOSTAT N-1WiFi okostermosztát padlószenzorral

Netmostat WiFi termosztát Android, iOS applikációval

Megbízható és gyors távoli elérés minden típusú elektromos fűtéshez. A Netmostat N-1 fűtésvezérlő megfelel a legszigorúbb minőségi és felhasználási követelményeknek.

Telefonos alkalmazás minden Android és iOS alapú készülékhez. Minden eddiginél gyorsabb és stabilabb internetkapcsolat a legújabb beépített Wi-Fi modullal. A termosztáthoz tartozó szerver a világ egyik leggyorsabb és legdinamikusabban növekvő felhőalapú szolgáltatása.

Feszültség: 230V
Kapcsolási: 16A / 3600W (javasolt: max. 3200W/14A)
Kijelző: LCD
Szín: Fehér
Programozás: Heti 7, napi 4 időciklus
Szenzor NTC 10kΩ @ 25°C
Méret: 86mm x 86mm x 15mm
Szerelvénydoboz Szabvány 65mm belső átmérő
Védelmi besorolás: IP30
Tanusítvány: CE

Hol ideális a termosztát elhelyezése?Nálunk Ön is kijelölheti a vezérlő helyét.

Az esetek 99%-ában a villanykapcsoló mellett, hiszen ott a közelben található kötődoboz, és nem kerül bútor mögé a későbbiekben. Fűtési rendszereink jellemzője az egyenletes hőmérséklet. CALEO rendszerek esetében a helyiség minden pontja azonos hőmérsékleten van, nem alakulnak ki a hőleadótól (pl.: radiátor) távoli hideg pontok. A termosztát elhelyezése opcionális, mi nem szólunk bele a helyiség kialakításába, bútorozásába. Két szempontot azonban érdemes figyelembe venni:

  • A termosztát ne kerüljön közvetlenül homlokzati nyílászáró mellé (ablak, bejárati ajtó).
  • Kezelő magasságban legyen 140-170 cm magasságban.